סלט תרד ובטטה

סלט תרד ובטטה

סלט צבעוני, בריא וטעים בטרוף (ואני בד"כ לא אוהבת תרד טרי…).

מצרכים

  • עלי בייבי תרד, כ- 60% מכמות הסלט. לחילופין, אפשר להשתמש בתערובת עלי בייבי.
  • עגבניות שרי פרוסות, כ- 20% מכמות הסלט.
  • בטטה חתוכה לגפרורים ומוקפצת במעט שמן זית עד שמתרככת מעט אבל עדיין שומרת על צורתה. אפשר לאפות במקום לטגן. כ- 15% מכמות הסלט.
  • שקדים מולבנים קלויים במחבת ללא שמן עד שמזהיבים מעט. כ- 5% מכמות הסלט.
  • מיץ לימון טרי – לפי הטעם
  • מלח

הערות

  •  אפשר להכין ולערבב את הסלט מראש, ללא הלימון והמלח. לתבל זמן קצר לפני ההגשה.
  •  הסלט המתובל נשמר עד יום במקרר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*