קינוח אננס ורום

קינוח אננס ורום

אננס ורום – השילוב שתמיד עובד ובתוספת קצפת צמחית הוא הופך לקינוח שחיתות.
10 דקות הכנה ויש לכם קינוח טעים ומרשים של אננס מקורמל ומשולהב ברום.
אם אין אננס טרי אפשר להשתמש באננס משומר, מסונן מהנוזלים. במקרה כזה אפשר להפחית את כמות הסוכר.

מצרכים

  • 1 אננס טרי בינוני, חצוי ופרוס או 5 פרוסות אננס משומר
  • 1 כף שמן קוקוס מוצק או 2 כפות שמן נוזלי
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1/4 כוס רום אמיתי, לא תמצית

אופן ההכנה


  1. במחבת גדולה מספיק להכיל את האננס, לחמם את שמן הקוקוס והסוכר בחום בינוני עד שהשמן נוזלי.
    להוסיף את האננס ולבשל עד שהסוכר נמס והתערובת מבעבעת.
  2. להוסיף את הרום ולחמם כחצי דקה.
    בזהירות, להדליק בעזרת גפרור ארוך. להמתין עד שהלהבה דועכת ולהוריד מהאש.
  3. להגיש חם או בטמפרטורת החדר, עם קצפת צמחית או גלידת וניל צמחית.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*